Consultes de les col·leccions

Les col·leccions de béns culturals mobles del Museu de Reus reuneixen més de 50.000 objectes referents a arqueologia, etnologia, història i art de Reus i el seu entorn. Les col·leccions del Museu són accessibles a l’estudi i reproducció per part d’investigadors i estudiosos, amb la sol·licitud i l’autorització prèvies . De la mateixa manera també es pot autoritzar, amb la sol·licitud prèvia, el préstec temporal d’objectes del fons del Museu tant a entitats o institucions amb finalitats culturals, com a investigadors i, en aquest cas, sempre que estigui justificat per realitzar estudis científics o anàlisis especialitzades

Consulta fons del Museu d'ArqueologiaJaume Massó, jmasso@museudereus.cat

Consulta fons del Museu de ReusCoia Domingo, cdomingo@museudereus.cat

Consulta fons del Centre de la Imatge

Anna Figueras, afigueras@museudereus.cat

Serveis educatius

TallersEl Museu de Reus disposa d’un servei de tallers adreçats al sector educatiu i a la necessitat de cada tipus d’usuari. Alguns dels tallers disponibles són:

  • La prehistòria a cau d’orella
  • I tu… què hi pintes a la prehistòria
  • Posa’t elegant
  • Ara toca festa
  • El gòtic, una finestra oberta al passat
  • Tastalart
  • Zoom al 1900
  • El Museu… Quina mina!

Per fer les reserves cal que contacteu amb Isabel Recuenco al correu: irecuenco@museudereus.cat. Més informació la podeu trobar a Còdol Educació.

Visites guiades

El Museu de Reus ofereix un servei de visites guiades a les exposicions permanents i temporals per tal que els visitants puguin conèixer, interpretar i gaudir del patrimoni de la ciutat. Les visites s’ofereixen mitjançant reserva prèvia i s’adapten a tot tipus de públic. Les reserves es poden fer per telèfon + 34 977 010660 o correu electrònic (irecuenco@reus.cat).

Ús dels espais

El Museu de Reus posa en disposició de les entitats i institucions reusenques espais per a realitzar diferents activitats culturals com són exposicions temporals, conferències, jornades, reunions, cursos presentacions. Cal fer una sol·licitud prèvia per escrit. En cas que l’activitat tingui finalitats lucratives, cal consultar els preus de lloguer d'espais: telèfon + 34 977 010660 o correu electrònic (irecuenco@reus.cat).