Imatge descriptiva de l'exposició 'Beginning of the story'

Beginning of the story

Nasser Haji Malek

Imatge descriptiva de l'exposició 'Beginning of the story'
Lloc: Museu de Reus Salvador Vilaseca - Raval Santa Anna

Beginning of the story

Nasser Haji Malek

Beginnig of the story és un projecte de fotografia que va començar fa vuit anys i que consta de cinquanta obres d'art fins ara.

L'inici d'una història fotografiada en negre i blanc, on es va utilitzar una abaya en blanc i negre (l'abaya és un vestit que porten les dones a la majoria dels països àrabs i el seu disseny difereix d'un país a un altre), ja que simbolitza les contradiccions que giren en els sentiments humans, i la manca de voluntat de viure en una zona grisa, i el desig de viure en una zona blanca o negra, per tal de definir clarament el seu destí, i també és una documentació d'esdeveniments i sentiments reals i dolorosos amb la finalitat de revocar-los i involucrar-s'hi i tornar a viure amb aquells sentiments, ja que es repetien els elements que componen la majoria de les fotos. L'inici d'una història que deriva les seves idees d'esdeveniments i sentiments reals. Cada quadre representa una història o un únic esdeveniment per dret propi i, quan s'uneix, forma una història.

Nasser Haji Malek és un fotògraf creatiu dels Emirats Àrabs Units.

Ha exposat la seva obra als Emirats Àrabs Units, Bangladesh, Egipte, Itàlia, Oman i Xina. Ha actuat de jurat en nombrosos salons internacionals.

Ha obtingut més 150 premis en salons internacionals d’arreu del món a Itàlia, Austràlia, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Emirats Àrabs Units, Grècia, Noruega, Hongria, Egipte, Anglaterra, Índia, Bangladesh, Ucraïna, Escòcia, Eslovàquia, Xina, Rússia, Armènia, Sud Àfrica, Estats Units d’Amèrica, Montenegro, Romania, Nepal, Andorra, Espanya, Finlàndia, França, Bèlgica, Sri Lanka, Nicaragua, Colòmbia i Luxemburg. Cal destacar que entre aquests premis ha guanyat 12 Medalles d’Or de la Federació Internacional d’Art Fotogràfic, FIAP.

És Oficial d’Enllaç de la FIAP als Emirats Àrabs Units.

Té els reconeixements GPU Gran Master, GPU Crown2, GPU VIP2 i GPU Zeus de la Global Photographic Union.

Té el reconeixement Bronze PSA de la Photografic Society of America.

Finalment és Excel·lència FIAP plata, EFIAP/s, i és Mestre FIAP, MFIAP, que és el màxim reconeixement que atorga la FIAP a un autor per la seva obra fotogràfica.

Comissariat:

calendar

Dades:


Beginning of the story

Altres exposicions

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors