Museu Virtual

Museu Virtual

Abans que s’iniciés aquesta crisi sanitària, que ens ha fet adonar de les febleses de la societat en què vivim, al Museu de Reus estàvem treballant amb diversos projectes.

Com no podia ser d’una altra manera, l’arribada del coronavirus ens ha trastocat la planificació que havíem fet i ens hem hagut d’adaptar al teletreball i les restriccions. Però també ens ha servit per transformar aquesta situació en una oportunitat per crear nous continguts i materials que trobareu disponibles en aquesta secció.

Visita virtual 360º

Descobreix el Museu de Reus amb aquesta Visita virtual 360°. Obrim virtualment les portes del museu per gaudir des de casa d’algunes obres d'art, col·leccions o exposicions i, fins i tot, endinsar-se al refugi de La Patacada.

Accedeix a la Visita virtual 360º

Guia virtual "Ara toca festa"

Aquesta exposició vol fer viure i sentir les festes majors reusenques, més enllà dels dies de la seva celebració, al mateix temps que vol donar a conèixer els trets bàsics de la seva història, els seus components i els costums que en formen part.

Accedeix a la Guia virtual "Ara toca festa"

Els secrets del retaule de la Prioral 180º

Descobreix com era el retaule de la Prioral de Sant Pere abans que fos destruït. Des del Museu de Reus i el Centre de la Imatge us proposem veure la reconstrucció virtual del retaule en 180°, una obra a cavall dels segles XVI i XVII, que va ser desmuntat durant l'inici de la Guerra Civil i parcialment destruït pels bombardejos feixistes.

Accedeix a Els secrets del retaule de la Prioral 180º

El Reus d'abans al mòbil

Des del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus i el Museu de Reus hem preparat una nova ruta sobre la memòria fotogràfica de la ciutat de Reus perquè la ciutadania conegui el seu patrimoni i se sensibilitzi sobre la importància d’aquest llegat i de la seva conservació.

Accedeix a El Reus d'abans al mòbil

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors