bank-phrom
26/08/2020

El Reus d'abans al mòbil

plat1627reus

Des del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus i el Museu de Reus hem preparat una nova ruta sobre la memòria fotogràfica de la ciutat de Reus perquè la ciutadania conegui el seu patrimoni i se sensibilitzi sobre la importància d’aquest llegat i de la seva conservació. 

En aquestes imatges apareix una ciutat desconeguda per a molts, amb edificis desapareguts o encara per construir, places i carrers amb grans canvis en la seva fisonomia. Les imatges reflecteixen, doncs, els canvis que ha experimentat la ciutat al llarg dels anys, posant el focus en aquells elements que han desaparegut o que s’han transformat de manera significativa. En definitiva es tracta d’un compendi d’imatges que permetrà aprofundir en el coneixement de la ciutat en l’època de les fotografies.

Aquest itinerari està inclòs a l’aplicació gratuïta d’audioguies Izi.Travel, una plataforma de referència en el mercat turístic, disponible tant per dispositius Android com per dispositius iOS.
 


Izi.travel inclou audioguies turístiques dels llocs més populars d'Europa, gràcies a les quals podrem conèixer una infinitat de detalls. És com si portéssim un guia de veritat que ens va explicant la relació amb el que estem veient, però en el nostre mòbil, disponible en qualsevol moment, i de manera gratuïta. D’aquesta aplicació destaca l’opció de poder descarregar el contingut que utilitzarem abans de sortir, d’aquesta manera estalviem dades mòbils.

Descarrega’t l'APP gratuïta IZI TRAVEL

Un cop descarregada, cal escriure «El reus d’abans al mòbil» al cercador i us apareixerà la guia.


Col·laboradors