Ajuntament de Reus

VISITES GUIADES

VISITES GUIADES

El Museu de Reus ofereix un servei de visites guiades gratuïtes a les exposicions permanents i temporals per tal que els visitants puguin conèixer, interpretar i gaudir del patrimoni de la ciutat. Les visites s’ofereixen mitjançant reserva prèvia i s’adapten a tot tipus de públic.
Les reserves es poden fer per telèfon + 34 977 010660 o correu electrònic ([email protected]).

Ús dels espais

El Museu de Reus posa en disposició de les entitats i institucions reusenques espais per a realitzar diferents activitats culturals com són exposicions temporals, conferències, jornades, reunions, cursos presentacions. 
Cal fer una sol·licitud prèvia per escrit. 
En cas que l’activitat tingui finalitats lucratives, cal consultar els preus de lloguer d’espais: telèfon + 34 977 010660 o correu electrònic ([email protected]).

Visita virtualment el Museu de Reus

Descobreix el Museu de Reus amb aquesta Visita virtual 360°. Obrim virtualment les portes del museu per gaudir des de casa d’algunes obres d'art, col·leccions o exposicions i, fins i tot, endinsar-se al refugi de La Patacada. 

Ves a la visita virtual

virtual

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors